Barion Pixel

Vásárolj 12500Ft értékben vagy felette és a szállítási költséget MI álljuk!

Kosaram

Szállítási módok

A könyvodú a Foxpost és a GLS szállítást részesíti előnyben. Önnek a kosár és a pénztár oldalon egyaránt lehetősége van kiválasztani hogy csomagpont vagy házhozszállítást kér az adott megrendeléshez.

2024.március.28-tól érvénybe léptetett törvény, jogszabályváltozás okán a konyvodu.hu is beállította a Magyar Posta Logisztika szolgáltatását. Az MPL szállításokat a konyvodu.hu kötelezően, és nem saját akaratából állította be.

Jelenleg nem áll módunkban külföldre szállítani, kizárólag Magyarországi megrendeléseket teljesítünk. Az árak Forintban értendők, és bruttó árak jelennek meg.

.

GLS Futárszolgálat – Házhozszállítás (előre fizetéssel, Barionon keresztül)

GLS Házhozszállítás, Magyarország egyik legismertebb futárszolgálati megoldása. Kényelmes, és „kapuig” jön a futár is. Futárszolgálat esetén a szállítási díj 1499 Forint.

GLS Futárszolgálat – Házhozszállítás (utánvéttel, futárnak)

GLS Házhozszállítás, Magyarország egyik legismertebb futárszolgálati megoldása. Kényelmes, és „kapuig” jön a futár is. Utánvétes futárszolgálat esetén a szállítási díj 1799 Forint.

GLS Csomagpont  (előre fizetéssel, Barionon keresztül)

GLS Futárszolgálatnak, több csomagpont partnere is elérhető Magyarországon. A Könyvodú.hu Biztosítja ennek lehetőségét is, minden kedves vásárlójának. Előre fizetéssel, az országban több átvételi ponton vehető igénybe. Szállítási díj 990 Forint.

Foxpost, MPL, GLS – Csomagautomatába szállítás

A csomagautomata is nagyon népszerű választás. Megbízható, gyors, és olcsóbb, mint a „kapuig szállítás”. Pont ezért nem is meglepő, hogy a konyvodu.hu is előnyben részesíti ezt a fajta szállítási megoldást. Akár térképen, vagy címet beírva is megadhatja hogy mely településen, mely utca „körzetében, környékén” keres csomagautomatát / csomagpontot.

Jelenleg 2+1 (MPL törvényileg kötelező megoldás) megoldást tudunk biztosítani vásárlóinknak.

  1. GLS Csomagautomata (979 Forint)
  2. Foxpost csomagautomata (979 Forint)
  3. MPL csomagautomata (979 Forint)