Barion Pixel

Vásárolj 12500Ft értékben vagy felette és a szállítási költséget MI álljuk!

Kosaram

Hiba bejelentése

Hiba bejelentése a Könyvodú felé

A konyvodu.hu 2024-ben indult. Minden induló oldal esetében előfordulhatnak hibák. Ezeket a hibákat Mi szeretnénk záros határidőn belül feltárni és orvosolni. Az ön által jelzett hibák sokat segítenek abban, hogy a Könyvodú és az internetes oldala javuljon, fejlődjön. Nagyra értékeljük, és  köszönjük bejelentését.

Hiba típusok:

  • Vizuális hiba: Minden olyan hibajelenség, mely optikailag nem ideális. Ez lehet egy elírás, egy kép megjelenítése, bármi ami látványban „nem helyes”.
  • Termékhiba: Előfordulhat, hogy egy-egy termék hibásan jelenik meg. A hibás termék bármely aspektusa megtévesztő lehet.
  • Rendszerhiba: Minden olyan hibajelenség, mely a szolgáltatás (webshop) megjelenítését korlátozza. Azaz nem jelenik meg egy-egy weboldal, hibásan „szétcsúszva” jelenik meg egy-egy oldal.
  • Fizetési hiba: A konyvodu.hu fizetési kapun keresztül biztosítja a vásárlás ellenértékének kifizetését. Előfordulhat, hogy a fizetési kapu „hibára fut”. Bár nincs ráhatásunk, de mindenképpen jelezni fogjuk az ilyen jellegű bejelentéseket a Barion Zrt felé is.
  • Egyéb: Minden olyan hibajelenség, mely a fenti kategóriákba nem sorolható be.