Barion Pixel

Vásárolj 12500Ft értékben vagy felette és a szállítási költséget MI álljuk!

Kosaram

Elállási nyilatkozat

Kizárólag akkor vegye igénybe ezt az űrlapot, ha valóban el szeretne állni a szerződéstől, és vissza szeretné küldeni a megrendelt terméket.

Vállalkozás adatai / elérhetősége:

Név: Vereczkei Attila E.V.
Székhely: 6000 Kecskemét, Liszt Ferenc utca 15/a 2/7
Levelezési cím: 6000 Kecskemét, Liszt Ferenc utca 15/a 2/7
E-mail cím: info@konyvodu.hu

Amennyiben levelezési címre, postai úton szeretné elküldeni az elállási szándékát, akkor kérjük lentebb található letöltés gombra kattintva töltse le a nyilatkozatot, majd nyomtassa ki és kitöltés után küldje el részünkre a levelezési címünkre.

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom az elállási / felmondási jogomat az alábbi termék(ek) adásvételére irányuló szerződés tekintetében.

Az elállási szándék érvényesítése

Önnek mint vásárlónak joga van az elálláshoz. 

Elállási szándékról szóló kormányrendelet:

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet
a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

14 napon belül lehetősége van az elálláshoz. A visszaküldés költsége a vevőt terheli. Az ÁSzF 6. pontjában részletesebb információt kap az elállással kapcsolatban.

Amennyiben a terméket sérülten küldi vissza részünkre, ön elesik az elállási jogtól. (kiolvasott könyvet, elszakadt, égett, tépett, taposott…. (stb) könyvekre nem lehet érvényesíteni az elállást!)

Minden egyes elállást kivizsgálunk. Természetesen ez pár napot igénybe fog venni, de igyekszünk mihamarabb visszajelezni önnek! Köszönjük megértését!